0708303150 info@hindas.se

Bästa potentiella sponsor!

Bygdegårdsföreningen Hindås station har utvecklat en ny produkt!
Under 2022 gjorde vi klart en karta över Hindås motionsleder som finns tillgänglig digitalt här på webbplatsen hindas.se/karta samt på stora A1-skyltar som vi har satt upp på några utvalda platser längs de olika lederna.

PAPPERSKARTA I FICKSTORLEK EFTERFRÅGADES
På allmän begäran har vi i samarbete med Gyllene Hinden utvecklat en ny vikbar karta i storlek A6 (vykortstorlek) som vi nu har tryckt upp på materialet tyvek som är både tåligt och vattentätt. Kartan är tvåsidig och inkluderar inritade motionsleder på Lantmäteriets karta på den ena sidan och på den andra sidan en NY grafisk illustrerad friluftskarta över området med Hindås centrum och Västra Nedsjön, design Linda Pabst. Här är en förhandsvisning av den nya friluftskartan. Klicka på visningsbilden för högupplöst pdf.

Den nya Friluftskartan har ett numrerat register över aktuella platser, butiker och verksamheter i Hindås som är bra att känna till – både för oss som redan bor i Hindås, och för nyinflyttade och/eller hitresta besökare. Friluftskartan finns även i storlek A1 på den stora informationsväggen för kartor vid Hindås stationshus.

ANTAL OCH PRIS
Vi har tryckt upp endast 500 exemplar i den här första omgången. Vår avsikt är att göra kartan dynamisk och uppdatera den regelbundet. Kartan finns till försäljning på olika platser i Hindås med ett pris till kund på 75 kr inkl. moms.

SPONSORER SÖKES
Vi söker nu sponsorer för att hjälpa oss finansiera framtagningen och trycket. Som sponsor bidrar du till att stödja Hindås lokala gemenskap och främja utomhusaktiviteter i vårt fantastisk fina närområde!

Vi skickar faktura enligt dina önskemål, mejla ditt val och dina uppgifter till info@hindas.se
eller kontakta Mette 0708303150

ENDAST SPONSRING / BIDRAG
Skänk ett valfritt belopp som ett rent ekonomiskt bidrag till vårt projekt. 

SPONSRING MED FÖRHANDSKÖP
För varje 500 kr du skänker så får du 10 kartor som du kan disponera fritt.

Swisha ditt bidrag till 1234977278 (Hindås station) eller kontakta oss om du vill ha faktura med moms (Gyllene Hinden).

Du kan välja att sälja kartorna till det föreslagna priset av 75 kr styck eller ge bort dem som en fin gåva till kunder, vänner och så vidare.

Tack för att du vill stödja vårt projekt. Vi ser fram emot att höra från dig snart.

Vänliga hälsningar,

Bygdegårdsföreningen Hindås station / Konsthantverksgruppen Gyllene Hinden
Mette Waldrop, samordnare
Mobil: 0708303150

Translate »